مجله دزاشیب

معرفی اسپانسرها ( جایگاه هدر )

دکتر خوشبخت

دستگاه یو پی وی سی

وکیل من

پارت ایمن سیل

نیم بوت مردانه

درمان قطعی سرطان رحم توسط بهترین متخصص سرطان رحم خانم دکتر هلاله خوشبخت

بهترین طراح سایت پزشکان

آموزش طرز تهیه آش شلغم برای فصول سرد

تاریخ : 1404.03.18
نویسنده : MagAdmin
نظرات : 0

بی بی پز : آش شلغم ، غذای محلی استان خراسان جنوبی است که البته در بسیار از نقاط کشور ، به گونه های متفاوتی نیز طبخ می شود . این غذا ، ویژه روزهای پائیزی و زمستان است و در فصول سرد سال ، لذت بخش است . این آش خوشمزه ، با مقادیر ذکر شده برای مواد ، برای 10 الی 12 نفر است .


 


آموزش تهیه آش شلغم برای روزهای سرد


 


مواد لازم برای تهیه آش شلغم 


 


شلغم ۱۵۰۰ گرم



برنج ۲۰۰ گرم



پیاز داغ  ۳ قاشق سوپخوری



گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم



لپه ۷۵ گرم



زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری



روغن ۱۵۰ گرم



فلفل قدری



نمک قدری


 


نعناع داغ 


 


 


طرز تهیه آش شلغم


 


در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط می‌کنیم و کوفته ریزه درست می‌کنیم و در کمی روغن سرخ می نمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت می‌دهیم.


 


مقداری آب می‌ریزیم عدس را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد ( در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود ).


 


شلغم را پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم داخل گوشت می‌ریزیم .


 


برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می نمائیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و گاهی آش را بهم می‌زنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد .



موقع سرو ، کمی نعناع داغ نیز روی آن می‌دهیم .


نوش جان

دسته بندی :  آشپزی

بالا